icon tree header diap crop

Meer energie, in 12 weken tijd

Een programma passend bij jou,
om fit te worden én te blijven.

Download je gratis sample voor meer energie

fase1

Hoe werkt RomanoFit Energy training?

Kleine stapjes
Zodat het past in jouw leven

Niet uitputtend
Heldere opbouw
geeft rust in je hoofd

Persoonlijk fitness schema
Daarna kun je
zelfstandig verder

Alles komt neer op het zo optimaal mogelijk laten verlopen van alle belangrijke lichamelijke processen.

Krachttraining stimuleert het lichaam, optimale nachtrust herstelt het lichaam en voedzame voeding zijn de bouwstoffen voor het lichaam. 

Door fase 1 gaat de energie in je lijf beter stromen en leer jij jezelf fysiek en mentaal beter kennen. Zo krijg jij meer energie!

 

Ook fitter worden? Download hieronder fase 1

Laat uw e-mail adres achter en ontvang een link naar gratis ROMANOFIT fase 1

  Logo payoff contact form crop

  Ik maak jou fitter!

  Geboren in 1990 en ik fitness in totaal nu 18 jaar. Na jarenlang flinke ontstekingspijnen door onbewuste slechte gewoontes en voeding moest ik mijn leven veranderen. Dit was een pijnlijke en onzekere tijd. Nu ben ik er dankbaar voor; want het heeft mij geleid naar wie ik nu ben.

  Verantwoorde krachttraining en crossfit waren voor mij de veranderingen waar ik de grootste winst mee heb behaald. Het heeft mij geholpen om te breken met verslavende gewoontes en ik kreeg de behoefte om gezonder te gaan leven. Ik merkte dat ik elke dag steeds meer kon genieten van het leven. Hierdoor ben ik opener naar de wereld gaan kijken en zie ik dat ik een leven lang kan leren. Ik ben dingen gaan doen die ik eigenlijk altijd al wilde doen.

  Opleiding en ervaring

  In de 18 jaar dat ik nu fitness heb ik 5 jaar lang fanatiek crossfit en olympic weightlifting gedaan. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren de volgende ervaring opgedaan:

  • Crossfit trainer bij crossfit Drunen
  • Personal trainer bij fysocare in Waalwijk
  • Personal trainer bij bij Respect Gym in ‘s Hertogenbosch

  Ik heb de volgende opleidingen afgerond:

  • T.O.P. Trainer level a bij Overload World Wide in ‘s-Gravenhage
  • Fitness Trainer (level 1) bij AALO in Utrecht
  • Orthomoleculaire voedingsleer bij het ‘Ortho in-stitute’. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in de effecten van voeding op de balans in je lichaam.
  • Door mij te verdiepen in de Ayurvedische leer heb ik ingezien dat de weg naar een gezonde balans niet voor iedereen hetzelfde is. Ayurveda houdt rekening met de verschillende type mensen waardoor we inzicht kunnen krijgen welke voedingsmiddelen we beter kunnen toepassen of vermijden.
  Portret Romano scaled
  Romano Kankatan – Personal trainer

  www.romanofit.nl
  romano@romanofit.nl
  facebook.com/romanofit.nl
  instagram.com/romanofit.nl

  Heb je een vraag?

  2 + 6 =